SuperB StarFlip


Welcome



Hello Guys , Welcome aboard to my blog . This is just my simple online diary . Thanks for visiting today and please come AGAIN .

Him


Hello you guys , the picture of this guy is the guy that I admire .
Her


I Am Who I AM , Wanie / Panda
Singingsong


Malas mahu kasi masuk lagu .
>Old<< | >New<<

Panda New Life
Jumaat, 3 Januari 2014 | | Written by : Wanie.




Happy new year , lama tidak update blog kan. Bersarang habis sudah blog ku ni. Tahun baru semua pun baru , hidup baru , rambut baru segala nya la bh. Yang penting hidup ku bahagia sekarang , and aku harap sangat tiada la gangguan dari hantu saitan jembalang yang tidak di kenali menggangu hidup ku. AMIN. Aku update blog pun pasal hari tu masa subjek computer application belajar pasal create a blog. Baru terlintas di fikiran mau update blog. Actually i miss my old life yang macam dulu dulu. And now, i get it back . Alhamdulillah , syukur kepada Tuhan. Hmm, sebenarnya aku tidak tahu mau cakap apa sebab otak awal pagi memang blank. Kesianggg ,  later i sambung balik la .